Waarom?

Hoewel ik het heel erg leuk en spannend vind dat er een boek van mij wordt uitgegeven, denk ik ook weleens waarom wil ik dat in vredesnaam?

Ik schrijf natuurlijk al jaren blogberichten over mijn leven met MS. Langzamerhand vormt dat echt wel een heel verhaal. Ik deel ze op mijn site en vervolgens weer op social media. Er is een groep trouwe lezers en vaak krijg ik er positieve reacties op. Het schrijven van deze stukjes zorgt ervoor dat ik alles weer eens even op een rijtje zet. Een stukje verwerking.

In de afgelopen tijd heb ik regelmatig te horen gekregen dat ik maar weer eens een boek zou moeten maken van al die blogs. Langzamerhand groeide bij mij ook wel weer de behoefte om de berichten te bundelen. Blogberichten zijn toch vrij vluchtig en lezen niet gemakkelijk terug.

In 2012 heb ik ook via Boekscout een boek uitgebracht waarin mijn eerste blogberichten te lezen waren. In dat boek heb ik de berichten die ik destijds deelde in chronologische volgorde overgenomen. Dit keer heb ik het anders aangepakt. Mijn nieuwe boek bestaat uit verschillende hoofdstukken die telkens een andere fase of aspect in mijn leven met MS beschrijven. Dit alles afgewisseld met de blogberichten of gedeelten daaruit.

Voor de lijst van de promotiemailing kan ik nog steeds een aantal adressen gebruiken. Dus heb je mij nog niet gemaild en wil je de promotiemail ontvangen stuur dan een mailtje naar jolanda-lammers@hotmail.com met daarin de volgende zin:

"Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing."

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen.

Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd: "De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt."

Het verplicht je ook niet tot aanschaf van het boek trouwens.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.
Herman Lammers, op 30-07-23
Geef toestemming om promotiemailing toe te sturen
Mia Beijers, op 30-07-23

Waarom?

Ik neem je mee

En nu weer door!

Met afstand dichterbij

Vertraging op de lijn

What's in a name?